Waarom een fiets op maat

Een goed passende fiets laat een comfortabele en veilige zithouding toe voor kinderen en tieners. De maat van een kinderfiets is meestal gebaseerd op de wiel diameter. Bij volwassenen is dit op basis van de framemaat of zit buislengte.

Een juiste fietsmaat laat toe dat de spieren optimaal kracht kunnen leveren. Dit is minder vermoeiend en vermijdt overbelasting van de knieen. Doordat kinderen minder ervaring en evenwicht hebben, zijn ze vatbaarder voor valpartijen. De gewoonte van het fietsen echter wordt aangeleerd op jonge leeftijd. Een kinderfiets op maat zorgt voor een optimaal comfort zodat het gebruik van de fiets en fietsen in het algemeen wordt aangemoedigd.

Optimaal fietsadvies
Helmich heeft drie jaar lang testen gedaan om ervoor te kunnen zorgen dat je een optimaal fietsadvies krijgt. Stapelopfietsen.nl is dan ook continu op zoek naar de ideale fiets voor elke klant. Want elke klant is anders en er komt dan ook wat maatwerk bij kijken. Daarom vind je in hun assortiment uitsluitend fietsen waarin kwaliteit en betaalbaarheid elkaar vinden in mooie, eigentijdse en vernieuwende modellen.

Betaalbaar
Niet alleen bieden wij mooie, eigentijdse en betrouwbare fietsen, ze zijn ook betaalbaar. Met name gezinnen met jonge kinderen profiteren hiervan, gezien kinderen zo hard groeien dat ze gemiddeld om de twee a drie jaar toe zijn aan een nieuwe fiets. Zo kunnen ouders hun kind een nieuwe veilige fiets geven, zonder voor hoge kosten komen te staan?, aldus Helmich.

Helmich vervolgt: Naast het geven van een goed advies vinden wij het belangrijk om online winkelen voor consumenten zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is ons ruime assortiment overzichtelijk te bekijken en kunnen de fietsen binnen twee werkdagen bij de consument geleverd worden.?

Stapelopfietsen.nl heeft een tabel ontwikkeld waarin eenvoudig is te zien welke maat fiets bij jouw kind past. Er zijn kledingmaten gekoppeld aan de fietsmaten. Wanneer je de kledingmaat van je kind weet, weet je dus (bijna altijd) ook de fietsmaat van je kind. Zo ben je verzekerd dat ook wanneer je online shopt, je de juiste fiets besteld.