Stapel op fietsen

Stapelopfietsen is een internetwinkel met een fysieke fietsenwinkel in Hoofddorp. Je kunt je nieuwe fiets dus altijd eerst komen bekijken en een testrit maken! De nieuwste modellen (kinder)fietsen voordelig en snel kopen online? Dan ben je bij de webshop van fietsenwinkel Stapelopfietsen op de juiste plek. Voor advies op maat en algemene informatie over de juiste fiets kun je eveneens terecht in onze winkel. Je kunt ons ook altijd even bellen of mailen.

Ruim assortiment bij Stapelopfietsen

Bij Stapelopfietsen kun je terecht voor mooie, eigentijdse, betrouwbare en betaalbare fietsen. Met ons ruime assortiment fietsen hebben we altijd voldoende keuze. Zo hebben we een ruim aanbod aan stadsfietsen en transportfietsen, mountainbikes en Elektrische-fietsen. Ook kun je bij Stapelopfietsen veel jongens- en meisjesfietsjes kopen. Elke fiets in onze webshop is op voorraad bij onszelf of een van onze leveranciers en dus snel leverbaar.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Ons aanbod is relatief on-Hollands, maar biedt wel een typisch Nederlandse prijs-kwaliteitverhouding. Bij Stapelopfietsen niet de standaard Nederlandse fietsmerken Batavus en Gazelle, maar betaalbare kwaliteitsmerken als Pointer, Avalon, Altec, Volare en Bike fun kids. Goede fietsen waarin kwaliteit en een scherpe prijs elkaar vinden.

Fietsen ook volledig rijklaar thuisbezorgd

Bij fietsen moet je jezelf afvragen of het verstandig om ze online te kopen. Bestel je je nieuwe fiets via het internet, dan wordt deze bij je thuis afgeleverd in een doos. Je moet zelf dus zeker nog wat doen om de fiets goed op de weg te krijgen. Wilt je je nieuwe fiets niet zelf afmonteren, dan is Stapelopfietsen een van de weinige internetwinkels die dat voor je kunnen doen! Wij kunnen je fiets ook volledig rijklaar thuis laten bezorgen. Voor een paar tientjes extra.