Over ons

Helmich eigenaar stapelopfietsen:

Als kleine jongen hielp ik graag in het bedrijf van mijn vader. Zo ben ik in het vak gerold, sinds 1976. Dat bevalt mij nog steeds prima. Het leuke aan de fietsbranche is dat het zich blijft vernieuwen. Nieuwe ontwikkelingen en producten houd ik dus goed in de gaten. Toen het internet zich aandiende en daarmee het online kopen van fietsen normaal werd, stapte Helmich ook in en besloot zich te willen onderscheiden met behulp van een relatief on-Hollands? aanbod dat u een typisch Nederlandse prijs-/kwaliteit-verhouding biedt. Dat werkt! In het Nederlandse straatbeeld maakt de hegemonie van Batavus en Gazelle steeds meer plaats voor merken als Avalon, Popal, Altec, Alba, Volare, Bike fun kids. Natuurlijk is online kopen ook niet alles en dat is precies de reden waarom we bij Stapelopfietsen ook fysiek bereikbaar willen zijn: U wilt een fiets toch ook zien en voelen voordat u hem koopt?

ONZE VISIE: CONTINUE NAAR DE IDEALE FIETS ZOEKEN

Daarom vindt u in ons online en offline assortiment uitsluitend fietsen waarin kwaliteit en betaalbaarheid elkaar vinden in mooie, eigentijdse en vernieuwende modellen.
Zo is ons ruime assortiment overzichtelijk te bekijken in onze webwinkel en kunnen de fietsen binnen 2 werkdagen bij u geleverd worden.

ONZE MISSIE: MEER BIEDEN DAN ONLINE EN OFFLINE FIETSEN KOPEN ALLEEN!
Stapelopfietsen neemt geen genoegen met tevreden consumenten; wij maken graag fans van onze klanten. Daarnaast willen we uitgroeien tot de specialist op het gebied van Transportfietsen, herenfietsen, damesfietsen en kinderfietsen en natuurlijk fietsbenodigdheden.

Tevens vinden wij het belangrijk om offline en online winkelen voor consumenten zo aangenaam mogelijk te maken (Heeft u een opmerking? Laat het ons weten!)