Levertijd

Fietsen in doos


Fietsen in doos worden vaak, bij een geslaagde betaaltransactie voor 13:00 uur, 1 a 2 dagen verstuurd. Vaak ontvang je de volgende werkdag je fiets in huis. Anders wordt vermeld bij de fiets zelf. Let op, dit is een richtlijn en geen garantie. Je ontvangt bijna altijd een track & trace code van de transporteur, waarmee je je bestelling online kunt volgen.

Onze fietstransporteur levert van maandag t/m vrijdag.

Rijklare fietsen


Fietsen die rijklaar worden afgeleverd kennen vaak een wat langere afleversnelheid. In de meeste gevallen zal de fiets binnen 4 a 10 werkdagen binnen zijn. Indien jouw bestelde fiets een langere bezorgtijd heeft, wordt er eerst contact met u opgenomen. De bezorgtijd van de fiets is maximaal 14 werkdagen. U ontvangt de dag voor levering een e-mailbericht en of een telefoontje van de transporteur met het levermoment. Onze fietstransporteur levert van maandag t/m vrijdag.Wil U vooraf zekerheid over de levertijd van een specifieke fiets, informeer dan per e-mail of telefonisch. Vergeet niet bij ontvangst van uw bestelling direct te controleren of de goederen onbeschadigd bij U zijn afgeleverd. Meld onvolkomenheden direct aan de bezorger! Achteraf valt niet meer te controleren wanneer een beschadiging ontstaan is en kan Stapelopfietsen niet aansprakelijk worden gesteld voor transportschade.

Fiets als deze niet standaard in de winkel staat

Dit kan ook maar de levertijd is dan altijd langer als normaal doordat het art of fiets dan met een grotere orde meegaat.

Hoe kan dat mijn track & trace nog niet werkt?

U ontvangt zodra uw bestelling klaar staat voor verzending een track en trace code van onze bezorgservice. Deze code wordt vaak de volgende dag geactiveerd waarna deze te gebruiken is om uw pakket te traceren. Houd er dus rekening mee dat uw code vaak niet direct actief is en probeer op een later tijdstip nogmaals te checken.

Aansprakelijk voor juiste levering

Wij kunnen niet altijd beloven dat de levertijd juist is bv weersomstandigheden watersnood enz die de levertijd beinvloeden vr gr Helmich