Als u een fiets in doos besteld.

Fiets kopen op het internet ? Het Internet is een medium wat allang niet meer weg te denken is uit onze samenleving. Dit geldt zeker ook voor aankopen doen op het internet. Betalingsmogelijkheden zijn er legio en ze zijn bijna allemaal betrouwbaar. Daarnaast kan de consument op een eenvoudige wijze beschikken over zeer veel informatie en de prijzen van alle producten naast elkaar leggen om vervolgens te zien welk bedrijf het product voor de laagste prijs aanbied. Echter zijn er bepaalde producten waarbij je jezelf moet afvragen of het verstandig om deze via het internet aan te schaffen. Een van deze producten is de fiets. De fiets is een service-gevoelig product waar meer bij komt kijken dan alleen het aanschaffen ervan.

Alle Altec fietsen worden vanaf nu alleen afgemonteerd bezorgd .

De fietsen worden in een doos geleverd tenzij het anders wordt aangegeven!

Wij willen u hiermee waarschuwen dat u zeker wel wat moet doen om de fiets goed op de weg te krijgen.

Wij van stapelopfietsen raden aan om de fiets afgemonteerd te laten bezorgen!!

Wat te doen?

Afstellen en alles aandraaien boutjes moertjes ,ketting na spannen als het nodig is,versnelling goed afstellen de spaken nalopen (wiel richten indien nodig)  achterwiel moet nog vaak in het midden gezet worden voordrager monteren licht monteren en controleren en let vooral op voordat u de banden oppompt de band wel goed zit! is dit niet het geval laat de band leeg lopen zet de band goed en weer oppompen,vergeet vooral de crank bouten niet aan te draaien heel belangrijk als u dit niet doet kan de crank (links vooral) eraf vallen en beschadigt zijn. Ook moet u de fiets behandelen tegen roest (vorming) door de delen die gevoelig zijn voor roest inspuiten met siliconen spray.

Let op door vervoer kan de fiets licht beschadigd uit de doos komen! Hier geven de leverancier geen garantie op!

Wilt u dit niet dan adviseren wij om de fiets door ons af te laten monteren en of in de winkel en of in de winkel de fiets te kopen meerprijs is vaak €20,00 bij u thuis €30,00. of €40,00

vr groet Helmich