Afgemonteerd laten bezorgen


Je kunt ervoor kiezen jouw bestelling afgemonteerd te laten bezorgen.

De fietsen die volledig afgemonteerd geleverd worden, dit wil zeggen dat de fietsen in onze werkplaats volledig rijklaar gemaakt worden door ervaren gediplomeerde monteurs, alleen de fiets op uw eigen hoogte stellen ,dit in tegenstelling tot veel van onze concurrerende internetwinkels.

Wij bezorgen fietsen door heel Nederland, hiervoor werken wij nauw samen met een goede transportbedrijf.

Je krijgt na bestelling van de fiets van onze transporteur een belletje met daarin de ingeplande bezorg dag van de door jouw bestelde fiets.

Als deze dag jouw niet schikt kunt je contact met hen opnemen om iets anders af te spreken. Let op! je bent dan wel verplicht om 1 van de doordeweekse dag thuis te zijn anders kunnen wij geen goede afspraak maken,zaterdags leveren kan ook maar kost €20,00 extra!


Wanneer wordt uw afgemonteerde fiets opgestuurd?

Nadat je jouw order heeft geplaatst, ontvangt je automatisch een bevestiging van ons, als de fiets per ongeluk toch is uitverkocht geven wij dat binnen een dag door.Omdat niet alle fietsen in de winkel staan,wordt de fiets voor je besteld en in de winkel rij klaar gemaakt, de fietsen die wel in de winkel zijn is de levertijd wat sneller!Het termijn zal doorgaans 8 a 14 werk dagen zijn, onze vervoerder neemt contact met jouw op voor de juiste dag voor bezorgen,al moeten zij wel rekening houden met geplande routes die zij rijden!

Let op bij de afgemonteerde fietsen vervalt recht van retour!?

En je hebt ook geen service beurt na 3 maanden! Voor aanspraak op fabrieksgarantie is dit wel noodzakelijk,maak een afspraak bij een fietsenmaker in je buurt.

Controleer bij levering?

altijd of de fiets in orde is bv qua beschadiging die door de vervoerder is veroorzaakt,geef het meteen door aan de vervoerder en geef dit dan ook direct aan ons door als de vervoerder er nog is,doet je dit niet dan kan je later niet meer op terug komen en moet je de fiets accepteren zoals hij is bezorgd.
Wat wordt er gedaan bij afgemonteerd bezorgen?

Geheel rijklaar gemaakt Ook de voordrager wordt gemonteerd (indien aanwezig) Pedalen worden gemonteerd Alles wordt met vet gemonteerd Alle bouten en moeren worden aangedraaid Ketting wordt goed gecontroleerd Wielen worden gecontroleerd voor slagen Verlichting wordt gecontroleerd. Als er een versnelling op zit wordt deze gecontroleerd. De fiets wordt behandeld tegen roest (siliconen spray)